Wednesday, July 21, 2010

Beli jewellery 999 dengan menggunakan kaedah pinjaman Ar-rahnu

Peluang keemasan bagi sesiapa yang tak nak keluarkan wang simpanan untuk membeli emas dalam jumlah yang banyak,Sebab kami memberi anda pinjam emas kami untuk anda masukkan kedalam ar-rahnu (beli 1 dapat 2),bayarannya selepas anda mendapatkan pinjaman yang ar-rahnu bagi 65% dari pada nilai marhun emas anda.
Ramai yang dah tahu tentang emas dan ramai juga yg telah mengikuti seminar..so tak payah la saya bercerita "kenapa anda harus membeli emas" anda sendiri pun tahu emas tak pernah turun.

Produk:



Jewellery purity 999,sangat sesuai Untuk buat Spot Gold

Beli Emas Menggunakan Kaedah Pinjaman Ar-rahnu:
~ 50g belian secara tunai RM 7,000. (140.00/g)
~ 100g kami tambah untuk dimasukkan ke Ar-rahnu.
~ 50g emas anda dan tambah lagi 100g emas kami so...kat sini dah jadi 150g.
~ 150g tersebut akan dimasukkan dalam Ar-rahnu atas nama anda.
~ 65% dari pada nilai keseluruhan akan diberikan pinjaman (pinjaman bercagar)
~ Dari pinjaman tersebut anda baru boleh membayar untuk 100g yang kami tambah tadi.
Modal yang anda keluarkan iala RM7,000 untk 50g tapi dalam masa yang sama anda dapat 150g emas

Profit Anda:
1. Redemption dikala harga kat ar-rahnu naik.
2. Menjual semula dikala harga emas naik
3. Menjual terus kepada pelanggan dengan harga dibawah pasaran
4. Anda beli dengan kami dibawah harga pasaran
5. Jika tiada modal untuk tebus emas dalam Ar-rahnu kami akan dahulukan.

Komisen:
RM3.00/g Bagi yang memperkenalkan (tiada yuran dikenakan)

untuk menghantarkan iklan or comment anda sila klik pada object comment dibawah,kami akan paparkan terus dalam recent comment yang terletak dibawah live charts kitco

1 comment:

  1. Kepada KAMIS NG-anda tak habis lagi membaca posting kami, dibawah sekali kan kami ada buat duit tebus tu kami yg akan dahulukan....lain kali baca sampai hbis bru nk bg cadangan.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers