IKLAN PERCUMA

Selamat datang ke iklan percuma yang kami sediakan untuk sama-sama kita menambahkan trafik ke blog atau website kita masing-masing.Senang sahaja untuk meletakkan iklan percuma dalam blog kami,iklan anda kami paparkan dibahagian paling atas sekali.

Step 1:
Mula-mula sekali anda kena copy code banner kami,kemudian letakkan banner kami dalam blog atau website anda,sila letak dibahagian yang senang orang nampak.

Step 2:
Emailkan coding iklan banner anda ke emas2012@gmail.com yang berukuran 125 x 125 (Jpeg/bmp) kemudian sahkan iklan anda didalam chat box ditepi blog ini.
iklan anda kami terus paparkan dibahagian atas blog ini.

PILIH MANA-MANA BANNER YANG SESUAI DENGAN BLOG ATAU WEBSITE ANDAbannerFree Banner
Cara-cara buat banner yang paling mudah dan simple,mula-mula sekali anda bukak dulu Disini bagi yang belum ada akaun sila register dulu,selepas anda register anda kena upload dulu mana-mana banner kosong mungkin anda boleh cari dalam google search "sample banner" pilih mana yang lebis sesuai dengan tema blog atau website anda,selepas anda upload save banner tadi kemudian klik pada "edit", anda akan dibawa kepada satu halaman editing untuk buat banner,lepas tu anda save banner tersebut,kemudia email kepada kami untuk iklan banner anda dalam blog kami.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers